Helgen som varit!

Den här helgen har varit superskön och rolig (bortsett från att jag håller på att bli förkyld). Istället för att vara i skolan på fredag åkte vi till Svappis på grund av att vi hade temadag (eller något liknande iallafall). Det var rätt så kul faktiskt. När jag kom hem började jag och Danni planera till middagen som vi skulle ha med några vänner. Helt plötsligt fick jag ett sms från Leffe som det stod såhär på "Jag är i Lannis om 15 km, möt mig utanför coop."
Eftersom jag har en inre realist i mig tänkte jag direkt att det måste vara ett skämt. Varför skulle han komma till hit helt utan förvarning?
För säkerhetsskull sprang jag upp till mitt rum, bäddade sängen och städade hela rummet.
*Städade hela rummet  - Jag slängde in alla grejer i min garderob och hoppades på att ingen skulle öppna dörren.
 
Efter några minuter insåg jag att han faktiskt skulle komma hit på riktigt. Jag fick hoppa över middagen med mitt lilla gäng och vara med Leffe istället. Det var helt klart värt det. Det var riktigt kul! Nu ska jag inte skriva om allt vi gjorde för det kommer bli så långt, men en sak jag måste nämna är att han åt både hundmat och spya xD
 
När han åkte, gick jag tillbaks hem och vi började sätta upp studsmattan. När den var uppe hoppade vi tills solen gick helt bakom molnen. Resten av kvällen spenderade med jordgubbar, vindruvor, melon, choklad, ostbågar, chips, hallonsoda, fanta och bean boozled challenge. Vi började även kolla på Ted men jag somnade och med tanke på att min näsa var helt täppt så snarkade jag nog rätt så mycket xD
 
 
 
 
På lördag åkte jag till Vittangi på grund av att Emil fyllde år. Det var också riktigt kul. Hade även ett riktigt trevligt samtal med Göran. Jag älskar när han berättar gamla minnen om faffa.
Under de timmarna jag var där fick jag en boll rakt i ansiktet, tacos, tårta, många skratt och jag fick se hur grymma Daniel och Elias va på att spela gitarr (eller aa på GH om man ska vara exkat).
 

Idag har vi städat lite innnan mamma, pappa och Davve kommer hem från Sthlm. Resten av dagen har jag inte gjort så mycket. Har typ bara spelat, lyssnat på musik, läst bloggar, fixat bilder och bloggat.
 
 
/Matilda