Härlig dag måste jag säga!

Det här har varit en riktigt härlig och rolig dag. På morgonen gick vi till hembygdsgården och åt adventsfika (glögg, julmust, saft, te/kaffe, saffranslängd tror jag, pepparkakor och godis). När morbror Anti (min mammas morbror) kom dit så sjöng alla "Ja må han leva" för han fyllde 65 år. Han blev såklart jätteglad och aa det var en härlig start på morgonen. Efter det gick jag till konsum, och när jag kom hem satte jag mig framför datorn och började spela ett spel som jag har blivit beroende av!! Ja ni läste rätt ett spel! Jag vet inte vad som håller på att hända med mig?
 
Senare på kvällskvisten gick jag ut på en liten promenad runt byn, och sen lagade jag och Danni middag. Det blev grillad kyckling, egengjord klyftpotatis, sallad och vitlökssås. Det var supergott!
Efter middagen åkte jag och Danni till Soppero och tankade och sen åkte jag till Tobbe och var med han ända tills 2 när jag insåg att det började bli ganska sent, då körde han hem mig med sin coola skoter. Vi spelade, lyssnade på musik, åt, var övertrötta, skrattade, spelade lite till, och snackade om massa saker. Det var riktigt kul måste jag säga. Det var ett tag sen jag var med han sist typ på höstlovet tror jag så det var verkligen på tiden. Plus att jag fick en gratis skotertur hem, med en ny cool skoter kan det bli bättre?
 
 
Orkar inte skriva om fredagen så ni kan få två bilder från den istället!
 
 
Spelkväll hos Tobbe!
 
 
 
 
/Matilda