Tur i spel, otur i kärlek..

Den här veckan har verkligen varit bra. På måndag var jag på barntimmen och lekte med dom två gulligaste ungarna någonsin (Rut & Siv).
 
På tisdag: Som ni nog har fattat vid dehär laget, så blev jag äntligen 14. Och som sagt så stannade jag i Vittangi och va med dom bästa. Och firade min födelsedag.
 
På onsdag: Jag träffade Sara igen :) Och på kvällen åkte jag med skoter till Nedre och chillade där i nån timme.
 
På torsdag: Vi hade en chill skoldag, vi fick dricka varmchoklad på idrotten, och jag typ bara "råkade" komma lite försent på dom tråkiga lektionerna... Råkade... ;)
 
Fredag: Lars Gavelin var i skolan så vi lyssnade på honom hela förmiddagen, sen på läxgruvan gick jag och Agnes till konsum och köpte glass, och sen på musiken så hade jag och Anki World War 3..
Och sen så stannade jag i Vittangi tills halv 5, och gjorde byn osäker. Och så fick jag låna världens skönaste huvtröja också :)
Sen när jag kom hem så åt jag först middag, och efter det så kom mommo, moffa, och fammo till oss och åt smörgåstårta :D
Och då öppnade jag också mina presenter (Bilder på dom kommer senare ikväll).
Jag fick även en lott från (moster) Elin, och så skrapade jag den och så såg jag att jag hade vunnit 500 kr!!
Så jag blev överlycklig eftersom jag aldrig hade vunnit så mycket förut, men när jag skrapade den där andra "rutan" så stod det x10, så jag vann alltså 5000 kr!!
Fattar ni 5000, jag har aldrig vunnit så mycket :)
Så senare ikväll, ska jag åka till Vittangi och hämta ut mina pengar från OK :)
 
 
Lördag: Idag har jag varit och "jobbat" på skoterutflykten, eller jag och Danni hade hand om tipsrundan. Så jag har varit där hela dagen, och nu sitter jag här hemma i allt kaos (vi håller på att renovera så det ser ut som ett bombnedslag här..).
 
 
Lite bilder från idag, och igår:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/Matilda