Bajstråkigt!

Känslan när lyssnar på superhög musik som inte innehåller så lämpliga ord när en gubbe kliver in och frågar var min pappa är..
Det värsta var att jag och Eminem just hade vårt "big moment" tillsammans, vilket innebär att jag inte hörde när han kom in. Där stod jag dansade som aldrig förr och sjöng högre än någonsin, vände mig om och möttes av en skrattande gubbe. Se till att dörren alltid är låst människor.
 
Min plan var att stanna i Vittangi men det blev tyvärr inte så, istället sitter jag ensam hemma och har bajstråkigt plus att jag bara kanske är lite rädd att det ska komma spöken och äta upp mig.. hehe..
Jag kände till och med för att träna. Helt frivilligt också. Tyvärr går inte det heller för den här förkyldningen som jag har haft i flera veckor vägrar att släppa. Om någon av er vet hur man blir av med förkyldningar så får ni gärna kommentera.
 
Idag var det en person som frågade "Varför är du så tyst, varför pratar du aldrig?!", jag vet inte riktigt varför men jag hatar verkligen när folk säger så. Min första tanke när hen sa det var "B**CH, anledningen till att jag inte pratar med dig är kanske för att jag inte vill, har du någonsin tänk på det?". Om jag ska vara ärlig så var versionen av mitt svar mycket grovare i mitt huvud men mamma du behöver inte oroa dig, jag höll tyst istället för att säga det.
Det är hemskt att erkänna det men jag har blivit så hemsk den senaste tiden. Förr var jag väldigt bra på att hålla min mask och på att vara trevlig mot alla även om de inte var det tillbaks. Nu är det annorlunda. Om någon är kaxig/bitchig/elak etc. så kommer jag vara det mot dig också. Det spelar ingen roll hur trevlig du än är, en elak person kommer inte att bry sig. Den kommer att vara lika elak även om du gör allt för att vara trevlig.
 
 
Usch vad negativt det här blev!
 
/Matilda